Ons werk

De afgelopen jaren heeft Vactik Multimedia Design diverse opdrachten uitgevoerd voor uiteenlopende opdrachtgevers. De projecten variëren van het ontwerpen van een huisstijl tot de ontwikkeling van complexe websites. Hieronder een selectie van ons werk.

Professionals Q'lub
Website
Realisatie website Professionals Q'lub (Wordpress). Het platform voor professionals binnen het Sociaal Domein.
Marketing Queens
Website
Realisatie website Marketing Queens (Wordpress). Marketing Queens bestaat uit marketing professionals die al jarenlang en met veel plezier samenwerken.
Michel Bijleveld
Website
Michel Bijleveld BV is één van de grootste verhuurders van pagodetenten in Nederland en heeft zich daarin gespecialiseerd! Behalve voor pagodetenten kunt u bij ons ook terecht voor een uitgebreid assortiment alu-hallen, podia en marktkramen.
Dignitas
Website
Dignitas is de IT Consultancy Partner voor uw 'fit-for-purpose' werkplek. Wij maken complexiteit eenvoudig!
Klaver 6
Website
Klaver6 is een praktijk voor in-company training & therapie. Wij organiseren programma’s waarbinnen je als deelnemer contact maakt met je verborgen talenten, drijfveren en diepere belevingswereld.
DW-ADVISEURS
Website
Voor de beste resultaten voor uw onderneming en u als ondernemer zijn we met ons team continu in touw. Beleidsadvies, pensioenplanning, salarisadministratie, personeelszaken, bedrijfsopvolging en audits.
Innoventa: shockwave-apparatuur.nl
Website
Innoventa is een jonge, groeiende onderneming die innovatieve medische producten en apparatuur levert voor ziekenhuizen, hulpdiensten, paramedici en defensie.
De Oude Tijd
Website
De Oude Tijd staat al ruim 80 jaar voor service, vakmanschap en gezelligheid. Sinds 1989 zijn wij de trotse eigenaren van De Oude Tijd en heeft de winkel enkele verbouwingen ondergaan om zo onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.
mFLOR.com
Website
mFLOR biedt een brede collectie PVC vloeren van hoge kwaliteit die verlijmd worden op de ondergrond. mFLOR designvloeren zijn opgebouwd uit meerdere lagen hoogwaardig en zeer milieuvriendelijk materiaal.
MeterSupport
Website
Specialist in meterinstallatie en -onderhoud voor elektra Wij kunnen projecten uit handen nemen als wijkuitrol, prioriteitsplaatsingen of saneringen. Bovendien bieden we gekwalificeerde versterking van uw team.
Rigoni di Asiago
Website
Het hoofdkantoor van Rigoni di Asiago bevindt zich in het plaatsje Asiago. Op de groene hoogvlakte Altopiano di Asiago, in Foza, is het productiecentrum gevestigd.
Derk Makelaardij
Website
Derk makelaardij is een NVM-gecertificeerd makelaars- en taxateurskantoor. Al sinds 1997 is onze makelaar, Derk Koelman werkzaam in de makelaardij, bij verscheidene makelaarkantoren in de omgeving Utrecht en Amsterdam.
DEECOO
Tangram website
DEECOO is gespecialiseerd in werving, selectie en detachering in de vakgebieden werktuigbouwkunde / metaalbewerking, elektrotechniek, installatietechniek en (interieur)bouw. Binnen deze vakgebieden bemiddelen wij in alle technische en techniekverwante functies op mbo-, hbo- en WO-niveau.
The Office Managers
Tangram website
Professionals op niveau voor een allround invulling van de gehele office ondersteuning. Flex, vast, payroll, interim, pools en shared service centers binnen heel Nederland.
Topvrouwen.nl
Tangram website
Topvrouwen.nl Maakt hooggekwalificeerde vrouwen in Nederland zichtbaar. Op deze website schrijven board ready-vrouwen zich in onze database. Bedrijven en executive searchbureaus kunnen direct met hen in contact komen.
Informatieprofessionalz
Tangram website
De ontmoetingsplaats voor opdrachtgevers en opdrachtnemers op het gebied van Informatie Management.
Bijl&Reuser
Tangram website
Succes realiseren in werk van mensen. Dat is waar wij als OrganisatieRegisseur voor staan, juist in Werving & Selectie. Wij maken dit waar door maximale aandacht te schenken aan opdrachtgever en kandidaat.
Human Empowerment
Tangram website
Human Empowerment is een professionele HR dienstverlener op het gebied van arbeidsbemiddeling en talentontwikkeling. Vanuit ons kantoor in Nijmegen richten wij ons op kandidaten en opdrachtgevers in heel Nederland.
Voxius
Tangram website
Voxius is de specialist in de markt voor juristen op het gebied van executive search, interim solutions & legal strategy consulting.
Target Search
Tangram website
Target Search is een modern Recruitment & Executive Search bureau met 15 jaar ervaring en richt zich op de bemiddeling van ambitieuze executives binnen de sectoren Handel en Industrie.
Lutgo
Tangram website
Lutgo is sterk in werving en selectie, loopbaanondersteuning en persoonlijke ontwikkeling in de Nederlandse Flowers & Food (AGF, Sierteelt en Food).
Polderbanen
Tangram website
PolderBanen brengt talentvolle, ambitieuze mensen in contact met de Nederlandse polder. Dit zijn alle organisaties op het snijvlak van bedrijfsleven en overheid.
Ludens Training Portal
Webportal ter ondersteuning van het talent ontwikkelings programma van Ludens. Deelnemers aan het programma krijgen toegang tot de portal om daar hun programma agenda, opdrachten/trainingen en literatuurlijsten in te zien.

Vestigingen

Vactik Multimedia Design

Straatweg 19a
3603CV Maarssen

T: 034-6581828
F: 034-6557161
E: [email protected]

Vactalk

Waarom responsive design

maandag 10 februari 2014, 09:27:05
Mobiele apparaten zijn inmiddels niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Steeds meer internetgebruikers gebruiken hun smartphone dan ook ... » Lees verder