Onze aanpak

Vactik, is opgericht is in 2001 en bestaat uit een team van hardwerkende en gedreven professionals met een open en flexibele mentaliteit. Wij hebben ons gespecialiseerd in het maken van maatwerk oplossingen. Iedere opdracht is anders, maar in de basis wordt ieder opdracht uitgewerkt in 4 stappen.

Intakegesprek

In het intakegesprek bespreken wij uw wensen en benodigdheden. Naar aanleiding van het gesprek geven wij advies over wat voor u de beste oplossing is. Dit doen we in de vorm van een opdrachtomschrijving en prijsopgave. Na uw akkoord nemen wij me u de planning door voor de vervolg stappen zoals ontwerp, ontwikkeling en content levering.

Ontwerp

Het ontwerpproces bestaat uit twee stappen. Op basis van uw huisstijl en doelgroep wordt er een eerste ontwerp voorstel gemaakt waarin de kleurstelling, indeling en infrastructuur van de website of applicatie worden uitgewerkt. Dit ontwerp, ook wel mockup genoemd wordt aan u gepresenteerd en waar nodig aangepast. Wanneer het ontwerp akkoord wordt bevonden, wordt het ontwerp in detail uitgewerkt en gepresenteerd als definitief ontwerp.

Ontwikkeling

Het definitieve ontwerp wordt uitgewerkt in HTML en op onze ontwikkelserver gekoppeld aan de programmatuur. Ten tijde van de ontwikkeling blijft uw huidige website altijd beschikbaar. Zodra de functionaliteiten en het ontwerp is geïmplementeerd en het eindresultaat zichtbaar wordt verlenen wij u toegang tot onze ontwikkelserver. U kunt zo de gemaakte vorderingen bekijken en testen.

Oplevering


Na het testen en controleren van de website of applicatie geven wij u instructies hoe u uw website of applicatie kan voorzien van teksten middels het Content Management Systeem. Desgewenst kunnen wij u helpen bij het plaatsen van de content. Tot slot wordt de website nog eenmaal grondig getest, waarna deze geïnstalleerd wordt op de live server.

Vestigingen

Vactik Multimedia Design

Straatweg 19a
3603CV Maarssen

T: 034-6581828
F: 034-6557161
E: [email protected]

Vactalk

Waarom responsive design

maandag 10 februari 2014, 09:27:05
Mobiele apparaten zijn inmiddels niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Steeds meer internetgebruikers gebruiken hun smartphone dan ook ... » Lees verder